Terug naar home

Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op www.Megens-Installaties.nl Door het bezoek aan www.Megens-Installaties.nl en gebruik van de aangeboden informatie, stemt u in met deze disclaimer.

Gebruik van www.Megens-Installaties.nl
De informatie op deze website is bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Megens Installaties neemt zorgvuldigheid in acht bij het onderhouden van deze website. Zij staan niet in voor volledigheid en juistheid en van de aangeboden informatie.

Informatie van derden, producten en diensten
www.Megens-Installaties.nl verwijst met links naar websites van derden. www.Megens-Installaties.nl aanvaart geen aansprakelijkheid en geen verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van deze websites.

Informatie gebruiken
www.Megens-Installaties.nl behoudt zich alle rechten voor met betrekking tot de aangeboden informatie. Het is niet toegestaan informatie op deze website verder te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande toestemming van Megens Installaties. U mag informatie van deze website voor eigen persoonlijk gebruik wel afdrukken en/of downloaden.

Wijzigingen
Megens Installaties behoudt zich het recht voor de aangeboden informatie te allen tijde te wijzigen.

Privacy statement
Om een eventuele aanvraag voor informatie correct af te handelen, hebben we een aantal persoonsgegevens van u nodig. Wilt u dat deze gegevens niet in ons relatiebestand worden opgenomen dan kunt u dit bij ons melden. www.Megens-Installaties.nl maakt gebruik van Google Analytics.  De opgeslagen gegevens worden uitsluitend gebruikt om www.Megens-Installaties.nl beter af te stemmen op de behoefte van de bezoeker.

Op de website en deze disclaimer en is het Nederlands recht van toepassing.

Colofon

Vormgeving: Weemen Drukwerk & Communicatie, www.weemen.nl
Bouw: Weemen Drukwerk & Communicatie, www.weemen.nl
Tekst: Megens Installaties
Beeld: Megens Installaties