Terug naar home

Meet- en Regeltechniek

Meet- en Regeltechniek in eigen huis:
de meesterlijke match van Megens Installaties

Als u dat wenst, bedenkt, bouwt en installeert Megens Installaties alle voor uw installaties vereiste Meet- en Regeltechniek. Bijzonder hierbij is dat wij zelf de specialisten in huis hebben voor deze discipline. Dit voorkomt voor u uitbesteding en uiteindelijk het risico van een kostbare mismatch met wat u van uw installatie vooraf verwacht en wat deze feitelijk in de praktijk presteert.

Meet- en Regeltechniek geïntegreerd in Megens Installaties

Onze specialistische engineers voor Meet- en Regeltechniek werken intern nauw samen met de andere collega’s van ons bedrijfsbureau. Dit voorkomt schijven, ruis en dus verwarring en al vanaf de calculatie- en offertefase denken zij meet- en regeltechnisch mee met uw totaaloplossing. Dit garandeert dat de voor u ontworpen meet- en regeltechniek op voorhand past en werkt in relatie tot uw installatietechnische totaaloplossing. Uiteraard kijken we naar alle functies die aangestuurd moeten worden, maar ook letten wij op de flexibiliteit, het gebruiksgemak en het comfort dat geleverd kan worden door de installaties.

Optimaal resultaat op basis van een alert advies

Juist vanwege deze kennis is Megens Installaties steeds weer in staat om voor verschillende opdrachtgevers ook op te treden als adviserend installateur, waardoor het mogelijk is om in samenspraak met die opdrachtgever te komen tot een optimaal resultaat.

Priva Partner

Sinds 2004 is Megens Installaties Priva Partner, waardoor veel kennis en ervaring is opgedaan met het realiseren van de gebouwbeheersystemen waarin de software- en hardwareproducten van Priva Building Intelligence worden toegepast. Continuïteit, kennis en kwaliteit zijn de criteria op basis waarvan Priva haar Partners selecteert. Daarnaast hebben de engineers kennis van en ervaring met meerdere systemen, zoals BR Controls en Siemens.