Terug naar home

Nieuws

Overlijden Mark Nijhoff

Vol verslagenheid hebben we kennis genomen van het overlijden van Mark Nijhoff. Niet te bevatten maar wel de afschuwelijke realiteit. We wensen Esmeralda, Bas, Emma, Tom en alle naasten heel veel kracht toe bij het verwerken en dragen van dit onwerkelijke verlies.

Lees meer >

Vacatures!

Lees meer >

Nieuwbouw Nationaal Bevrijdingsmuseum te Groesbeek

Megens Installaties gaat in bouwteamverband samen met Aannemersbedrijf Janssen Groesbeek en Nikkelen Elektrotechniek de nieuwbouw van het Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945 in Groesbeek voor zijn rekening nemen.

Lees meer >

Gratis op weg naar je ideale baan!

Ben jij een ambitieuze en jonge installatietechnische of elektrotechnische monteur? Of wil je dit worden? Dan kun jij vandaag al op weg zijn naar je ideale baan. Letterlijk zelfs! Want naast veelzijdig werk, betalen wij ook jouw rijbewijs en de helft van je auto! Hiermee proberen wij je zo snel mogelijk zelfstandig op weg te helpen. Dit doen we door middel van scholing, een goede begeleiding en het bieden van ontwikkelmogelijkheden.  

Lees meer >

Megens Installaties brengt het digitale ontwerp naar de bouw!

Megens Installaties heeft zijn bouwlogistieke processen van ontwerp tot de bouwplaats steeds verder gedigitaliseerd. Hierbij is BIM (Bouw Informatie Model) de motor waarop de logistieke processen worden afgestemd. Megens ontwerpt volledig 3D waarbij gebruik gemaakt wordt van Revit en Stabicad for Revit. Een groot voordeel is om clashes op voorhand uit te sluiten en daarnaast kunnen de ontworpen materialen uit het model gegenereerd worden en in één handeling besteld worden via ons ERP pakket.

Lees meer >