Terug naar home

Overstap

Megens Installaties heeft besloten om haar focus definitief te verleggen naar de zakelijke markt. Een aantal redenen heeft ons deze beslissing doen maken. De krapte op de arbeidsmarkt alsmede het beter toe kunnen passen van onze specifieke technische kennis zijn hierin grote drijfveren.


Dit houdt in dat we per 1 oktober 2020 niet langer particuliere onderhoudswerkzaamheden zullen uitvoeren. Helaas betekent dit voor de klanten met een service of onderhoudscontract dat deze per 1 oktober 2020 beëindigd zal worden. 
Wel blijven wij uw partner voor complexe technische installaties, waarbij onze kennis en kunde tot zijn recht komt en zullen we nog steeds werk in dagdienst aannemen van particulieren, zoals renovaties en vervangingen. Bij twijfel kunt u ons het best gewoon even bellen.
 

De particuliere klanten met een onderhouds- en/of servicecontract hebben van ons een schrijven ontvangen met meer informatie. De specifieke brief kun u hieronder inzien bij de 'Links'.


We zijn er ons van bewust dat het voor u ook wat vergt. Zo moet u op zoek naar een ander installatiebedrijf voor onderhoud en eventuele storingen. Om u te ontzorgen hebben wij hierin reeds wat voorwerk gedaan. Zo hebben we in de Kemkens uit Oss een goede regionale partij gevonden om onze werkzaamheden voort te zetten. Bij de brief die u ontvangen heeft  zit tevens een aanbod van Kemkens. mocht u die niet ontvangen hebben dan kunt u ons dit laten weten via service@megens-installaties.nl.


Het is ons duidelijk dat er na het lezen van de brief nog steeds vragen leven over de beslissing van Megens Installaties. Onderstaand treft u een link aan naar de pagina Vraag & Antwoord. Hier treft u vragen en antwoorden aan die u wellicht meer duidelijkheid zullen verstrekken. De 'Vraag & Antwoord' pagina zullen we aanvullen als er vragen binnen komen waarvan wij denken dat deze voor meer mensen duidelijkheid verschaffen of interessant zijn.


Mocht uw vraag er niet bijstaan en u weet het antwoord niet of u twijfelt, aarzel dan niet om met ons in contact te komen. Dit kan via 085 - SERVICE (085 - 737 84 23) of via service@megens-installaties.nl.


Rest ons om u te bedanken voor de fijne, soms jarenlange, samenwerking en het in ons gestelde vertrouwen in de afgelopen periode. U hebt aan de basis van ons succes gestaan, daar zijn we ons terdege van bewust. 

 

Links:

Beëindigingsbrief

Vraag & Antwoord